24.5.07

VALLS POT MÉS

A Valls ens cal un canvi en el govern de la ciutat, un canvi que es basi en realitats i no sobre fantasies; un canvi amb ambició de futur, perquè estic fermament convençuda que Valls pot més.

Penso que aquests darrers quatre anys no hem sabut ben bé on érem: les noves realitats, les noves oportunitats, les noves demandes socials. Amb les noves vies de comunicació que obre la Generalitat i l’Estat; amb la ruta del Cister, els nous polígons a Montblanc i l’Espluga de Francolí.., sembla com si entre el dinamisme de la costa i de Reus, i les noves activitats a la Conca de Barberà, nosaltres ens quedéssim sols, sense saber cap on hem d’anar. Som al mig i qualsevol diria que no volem aprofitar-ho. Ens cal amb urgència una reflexió per aprofitar molt més les oportunitats, saber com orientem el nostre creixement. Perquè d'oportunitats, en tenim i molt bones.

Estic segura que amb els socialistes al govern, Valls i els vallencs en sortiran guanyant, nosaltres ho podem fer millor. Ho farem millor! Valls i la seva ciutadania necessiten una nova manera de fer les coses: amb més ambició, amb més eficàcia, amb més rigor i transparència.

La ciutat ha perdut visió de futur, cedint davant altres ciutats del nostre entorn el protagonisme i l’empenta que teníem anys enrere i que, ara, necessitem recuperar. Ens cal cercar complicitats dins la pròpia ciutat, però també fora, no podem perdre l’oportunitat de ser presents a fòrums de decisió de caràcter territorial i de tenir capacitat d'influència a altres administracions. Valls no es pot quedar endarrere.

Podem fer de Valls, entre tots, una ciutat referent en qualitat de vida i en model de convivència. Les mateixes oportunitats per a tothom, però també les mateixes obligacions, perquè per a nosaltres, el més important són les persones que viuen a la nostra ciutat,; al seu centre i als seus barris. Aquestes persones, són el centre de la nostra actuació política, perquè ens preocupen els seus problemes, que també son els nostres. Per això volem contribuir a crear un entorn social, laboral, urbanístic on tots puguem desenvolupat amb garanties de futur el nostre projecte de vida personal.

Estic convençuda que amb un govern socialista a Valls tindrem més i millors garanties de futur individual i col·lectiu. Valls pot més i, entre tots i totes, ho aconseguirem.